• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Мултимедия за кола с цифрова телевизия

17:45, 10 Август 2017 видяна 5690 пъти
3,22 / 5 (375 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Вградените навигации за кола или т. нар. мултимедии са изключителен бум сред предложенията за електроника. Актуалността им създава голям интерес и търсенето им са увеличава. От там следователно и предлагането на пазара е доста голямо и разнообразно. Налице са мултимедии от различни производители, с различен  дизайн, интерфейс, различни технически параметри и функции. Изборът измежду различните варианти зависи най-вече от потребностите на клиента и екстрите, от които желае да се възползва. Най-търсените функции са: навигационен софтуер, камера за задно виждане, Bluetooth, Wi-fi и цифрова телевизия. Към момента на пазара са налични много добри оферти за мултимедии с цифрова телевизия. Тази екстра може да се ползва благодарение на цифров тунер. Той може да е допълнителен или вграден тунер. Предлагат се устройства от двата вида. Освен по това, те се различават по вид, спецификации като основната е операционната система. На пазара срещаме варианти за мултимедия с цифрова ТВ WinCE и мултимедия с Android. Двата модела се различават по функционалността. Вариантите с Android  притежават възможност за връзка с Интернет чрез Wi-fi  или 3G флашка. Може да се теглят и ползват приложения. Като цяло функционалността на мултимедия с Android се доближава до тази на таблетите, но с допълнителни полезни функции.

Универсална навигация с цифрова телевизия е високофункционална система, с която множество функции могат да се ползват. Имайки този уред в колата си, освен, че може да се наслаждавате на любима музика, видео през различни източници, сигурността на навигационния софтуер и камерата за задно виждане, можете и да се наслаждавате на любими предавания от достъпните телевизионни канали. 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu