• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Навигация за Opel

11:35, 11 Юли 2017 видяна 4020 пъти
3,49 / 5 (309 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигация за Opel или мултимедия е функционално устройство, събиращо в себе си множество функции. Тя замества оригиналната навигация и събира основни функции на медийното устройство. Най-актуалните варианти включват навигация, камера за задно виждане, OBD02 функция (посредством адаптер допълнително), управление от волана, операционна система Android и др.

Мултимедийните системи набраха популярност последните години Поради големия интерес към тях все повече производители започнаха да произвеждат такива уреди и те станаха все по-разнообразни и функционални. Предлагат се модели от различни класове с различни функции и дизайн.

Мултимедиите за Opel се различават по марка, дизайн, технически параметри. Като дизайн те могат да бъдат различни отвън. Предлагат се модели с бутони и медии изцяло с тъч скрийн . Също така специално навигациите за Opel се различават и като цветове. Различните модели се предлагат в сребрист, черен и тъмно сив цвят.  Според техническите си параметри се делят най-вече на медии с Android, медии с WinCE, различните модели са с различни екстри. Всички специализирани медии за Opel пасват напълно на таблото като форма и размер за моделите, за коитоса предназначени. Предлагат се навигации за Opel Vectra, Opel Corsa, Opel Zafira, Astra, Meriva и др.С цел да се запази пълната функционалност на уреда е силно препоръчително да монтирате навигацията в специализиран сервиз, където няма да бъде извършен неоторизиран монтаж, който да увреди уреда или автомобила.

Рагледайте нашите най-актуални предложения за мултимедия за Opel.

 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu