• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Подарък за мъж - двоен дин навигация за кола

14:21, 10 Юли 2017 видяна 2872 пъти
3,38 / 5 (212 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Да изберем най-подходящия подарък за близък е често доста сложно начинание. Това е още по-трудно когато трябва да избираме наистина хубав и специален подарък за мъж. Мъжете понякога са взискателни, трудно се впечатляват и доста трудно може да им се избере нещо, което да им свърши работа, нещо, което да изненада, а в същото време много да ги зарадва. Жените трудно могат да погледнат през очите на мъжа, трудно могат да направят съпоставка между неща, от които не разбират, и да изберат точно това, което е най-подходящо. И все пак чудейки се кое е най-подходящото нещо, на което да се спрат, много жени избират техника. Техниката е едно от нещата, от които повечето мъже се интересуват. Особено интересна за повечето е авто електрониката. Това е сфера, обхващаща множество продукти, които предлагат полза за собственика си и неговия автомобил.

Ровейки се в продуктовата гама от сферата на авто електрониката много неща са подходящи за подарък. Когато търсим нещо специално искаме то да е модерно, функционално и да впечатли човека, за който е предназначено. Днес едно от най-актуалните предложения и особено подходящ подарък за мъж е мултимедия за кола двоен дин. Може би всеки мъж си пада по "играчки" за коли. Мъжете обичат да се грижат за колата си и да си купуват нови попълнения за нея. Обичат тя да има нови екстри, функционални допълнения със стилен дизайн, с които да се забавляват и да показват с гордост на останалите. Мултимедийните системи  са конзоли, съчетаващи в себе си множество функции. Най-функционалните варианти са аудио и видео плеър, който включва навигация, камера за задно виждане, слотове за различни медийни носители като SD, USB, DVD и операционна система Android. Двойният дин замества оригиналната навигация на колата. На пазара се предлагат универсална мултимедия и СПЕЦИАЛИЗИРАНА OEM НАВИГАЦИЯ и такива с операционна система WinCE или Android. Специализираните модели пасват напълно на таблото на автомобила, за който са предназначени и след монтажът им се запазва функцията за управление от волана, на която повечето клиенти държат.

Ако искате да изберете перфектния подарък за мъж, не се съмнявайте, че мултимедията е един от най-подходящите варианти . Най-актуалните модели с най-модерни функции може да разгледате в нашия сайт.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu