• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Мултимедия двоен дин за Фолксваген - VW

10:31, 14 Март 2019 видяна 2746 пъти
3,34 / 5 (234 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Мултимедийните системи заместители на вградената навигация за Volkswagen са с модерен и изключително функционален детайл от автомобилa. Популярността им значително нарасна, поради което все повече търговци започнаха да предлагат различни модели като дизайн, функции и марка. Медията представлява цяла конзола, включваща различни функции в зависимост от техническите с параметри. Медията може да има навигация, да възпроизвежда музика и видео от различни източници - SD, USB, Disc - радио, игри, достъп до Интернет и приложения.
 
Главната разлика при навигациите за Volkswagen е моделът и годината на производство, за който са предназначени. Това определя формата, дизайна и функционалността му. Предлагат се медии за най-разпространените модели на Volkswagen, разделени според периода на производство, което определя формата и функционалността на таблото. В специално определена за целта категория сме подбрали най-актуалните си предложения за навигация за Passat, Golf, Caddy, Sharan, Tiguan, Jetta, Polo.
 
Другата основна разлика между моделите е операционната система. Тя определя функционалността на уреда. Предлагат се два варианта - медии с WinCE (Windows CE 6) и медии сAndroid. При първият вариант функциите, които се поддържат, са основните за специализирана медия - навигация, музика, видео, ради, управление от волана, камера за задно виждане. Вторият вариант е по-функционален. Тук, освен наличните при по-опростения вариант функции, може да използвате приложения, да сърфирате из Интернет, да теглите съдържание. Този вариант, разбира се, е и по-скъп, но потребителите го избират поради разширената функционалност и по-модерен интерфейс. Изборът измежду двата варианта зависи изцяло от потребността на потребителя.
 
Нашите консултанти са насреща, за да ви помогнат да изберете най-подходящата за вас навигация за Volkswagen.

Напиши коментар

« Обратно към блога
 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu