• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Мултимедия двоен дин за Ford

10:45, 21 Април 2017 видяна 2938 пъти
3,10 / 5 (422 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Мултимедиите за кола или вградена навигация за кола е многофункционално устройство, което съдържа в себе си няколко основни екстри. То съчетава функциите за слушане на музика от различни източници, възпроизвеждането на видео, навигационен софтуер и на повечето устройства - възможност за включване на камера за задно виждане.

Устройства от този тип се произвеждат от доста заводи и се предлагат от много търговци поради големия интерес към този тип уреди. Основният критерий, по който се делят, е типът операционна система. Вградена навигация за Ford може да бъде с операционна система WinCE и с операционна система Android. Първият вариант е опростеният - устройство с този тип операционна система е по-бюджетният вариант и съчетава само основните функции - музика, видео, камера за задно виждане и навигация. Вторият вариант - мултимедия с Андроид - е по-функционален. Тази операционна система Ви дава възможност да влезете в Интернет при наличието му, да сърфирате и да теглите съдържание, приложения и да ги ползвате. Тук интерфейсът е по-модерен и лесен. При устройства с тази операционна система може да се добави донгъл за 3G SIM карта, с който да ползвате интернет данни навсякъде. Доста потребители желаят да ползват възможността да гледат цифрова телевизия на своите мултимедии. Тази възможност зависи от техническите параметри на самата медия и е достъпна в случай, че се сдобиете с цифров TV тунер, който да бъде инсталиран на медията или ако мултимедията е с вграден такъв.

Специализираните мултимедии за FORD се предлагат в различен цвят, така че да паснат на Вашето табло. Делят се на три варианта - в сребрист, черен и графитен цвят. Това, което трябва да се вземе в предвид, е че при инсталацията на такъв уред се запазва функцията за управление от бутоните на волана. Това е типично най-вече за специализирани устройства, доколкото при монтаж на универсален плеър възможността тази функция да се запази е много малка. Друга причина клиентите да предпочитат устройства от този тип освен голямата им функционалност е, че те имат много добра визия, като се предлагат с екран в различни размери и много добра резолюция, дизайн на бутоните и подсветка в цвета на оригиналната.

Можете да разгледате голямото разнообразие от предложения за навигация за FORD в нашата специална категория.
 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu