• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Двоен дин - Мултимедия за BMW

13:14, 30 Март 2017 видяна 2106 пъти
3,19 / 5 (150 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Мултимедиите за коли са широко разпространени сред потребителите и все повече търговци ги предлагат. Причината за големия интерес към тях е, че те са перфектният заместител на вградената стара аудио система на вашата кола, предоставяща множество функции, които старата система няма. Освен това визията на предлаганите устройства от този тип е изключително модерна и стилна. Специализираните медии за BMW  напълно пасват на таблото на модела, за който са предназначени без да остава място и без има необходимост от преправяне на таблото или пригаждане с допълнителни средства като панели или други инструменти. Освен това при монтаж на вградена навигация за BMW на модела, за който е, функцията за управление от волана се запазва. Това е допълнително удобство за собственика. С тази функция лесно и удобно ще продължите да управлявате звук, станции и т.н.

Вградените навигации за  БМВ се различават по марка на производител, модел, за който са предназначени, дизайн, операционна система и екстри. Могат да бъдат два типа: медии с WinCE и медии с Android. Първият вид е по-леката версия. С тази операционна система може да ползвате основните функции - музика, видео, навигация, камера за задно виждане, която подаряваме към почти всички двойни динове за BMW. Вторият вариант е по-функционален. Двоен дин с Андроид е система, която освен всички изброени по-горе функции дава възможност при достъп до Интернет връзка да теглите, ползвате приложения и да сърфирате, теглите съдържание - всичко, което Android позволява.


Другата особеност, по която разграничаваме предлаганите мултимедии, е моделът, за който са предназначени. Той определя формата и размерите му. Предлагаме специализирани модели вградени навигации за BMW за различните серии и модели - E90, E39, E53, E46, M5, X5, E91, E92, M3 и много други. Разгледайте пълната гама мултимедия за BMW, които предлагаме. Нашите консултанти са насреща, за да ви помогнат в избора.


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu