• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Вградена навигация за Mercedes

09:09, 30 Март 2017 видяна 3659 пъти
3,03 / 5 (245 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


Навигация за Mercedes в най-разнообразни варианти. Ние сме специализиран търговец на вградени навигации и в нашия сайт ще откриете всички актуални варианти. Вградените мултимедии за Mercedes заместват оригиналните конзоли. Предимството им е , че включват множество функции и екстри, които старите не предлагат и са с актуална и модерна визия, променяща цялостния интериор на автомобила.  Предлагаме специализирани модели навигации за Mercedes за голяма част от разпространените модели и години автомобили. Предлагаме специализирани медии за модели на E-class, ML, GL, C-class, CLK, CLS , Viano, Vito, Sprinter и много други. Специализираните мултимедии за марката прилягат напълно на таблото, без необходимост от пригаждане и добавяне на панели или други. След инсталацията на мултимедията управлението от волана отново е функционира. Освен него обаче ще имате мултифункционална конзола, даваща Ви възможност на широк и качествен екран с перфектна резолюция да гледате клипове, филми, навигация, картина от камера за задно виждане. Някои от по-функционалните модели са с цифрова телевизия. Като цяло мултимедиите за Мерцедес освен за модела, за който сa предназначени, се различават и по технически параметри като памет, функции, операционна система. П-опростеният вариант е медия с WinCE. Тя е достатъчна, за да ползвате основните функции на уреда -музика, филми, навигация, камера за задно виждане. Ако обаче искате повече, предлагаме за Вас мултимедийно устройства с операционна система Android. Те Ви предлагат достъп до Интернет при наличието на връзка, приложения, възможност за теглене на съдържание - те са като таблет.

Вградените навигации за Mercedes са много търсени устройства заради тяхната безупречна визия и висока функционалност. Свържете се с  нас, за да предложим най-доброто устройство за вашия автомобил. 






Напиши коментар

« Обратно към блога
 
 



 
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu