• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

GPS навигация PRESTIGIO

15:19, 11 Април 2018 видяна 3840 пъти
3,17 / 5 (432 гласа)
Вие не сте гласували за тази новина


GPS навигация Prestigio е популярна сред потребителите. Брандът е разпространен като една от причините е разнообразието от продукти, които се произвеждат с този бранд. Prestigio произвежда таблети, GPS навигации, смартфони, видеорегитратори DVR и т.н. Последните години навигациите от марката се наложиха значително като сега са добре познати. Доста търговци предлагат продуктите, освен това се полагат целенасочени усилия в рекламата на продукта.

Навигация PRESTIGIO се характеризира с неоспорими предимства, с които са и познати сред потребителите. Гаранция за качеството им, ярък и ясен дисплей, здрав хардуер и софтуер - това са все белези на продуктите на PRESTIGIO. До скоро се произвеждаха все артикули със сходни параметри. Характерни белези бяха 5 - инчов екран, 4 GB вътрешна памет и128 MB  RAM памет. Съвсем от скоро на пазара се появи и най-актуалното им предложение - първата 7-инчова навигация от тази марка. Моделът е PRESTIGIO GEOVISION 7059.  Навигацията е създадена с най-съвременните и бързи към момента параметри за навигация с операционна система Windows CE 6.0. Това са 256MB RAM, 8GB ROM и мощен 800 MHz процесор за бърза и сигурна работа. Интересът към този продукт е наистина голям поради наличието на по-добри технически показатели. Това засега е единствената навигация на Prestigio, която притежава такива параметри. Тя е по-удобна ако ще бъде използвана в автомобили с по-голяма кабина - камион, бус, автобус. По-големият екран предлага по-добър изглед, по-ясна картина. Откъм качество са еднакви с 5-инчовите апарати. Prestigio 7059 притежава вграден GPS приемник с 64 канала. Както при останалите модели, тя има слот за micro SD, функцията за асистенция и указание за движение в правилната лента - Lane assist, възможност за смяна и избор на език за меню и гласови команди. Навигацията притежава функцията FM трансмитер, която позволява звукът от навигацията да бъда пренасочен към тонколоните на автомобила. Моделът е достъпен на пазара и се предлага на конкурентна и добра цена.
Друга доста добре разработена гама от продуктите на PRESTIGIO са вариантите от типа таблет с GPS навигация. Тук откриваме таблети 7 инча, таблети с GPS 8", таблети 10", таблет с навигация и цифрова телевизия, DVR функция. Те са известни като модели 3 в 1, 4 в 1 и 5 в 1 в зависимост от функциите, които включват. Всяко едно от тях включват всички необходими аксесоари в комплекта за работа. Ще намерите стойка за закрепяне, USB кабел и  зарядно за запалка.

Таблетитеи навигатори PRESTIGIO предлагат качество и огромно разнообразие, като непрекъснато се стремят да обогатяват гамата си с нови и все по-функционални оферти. 


Напиши коментар

« Обратно към блога
 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu