• Навигация двоен дин за кола
  • Навигация за кола 5 инча на промо цена
  • PRESTIGIO навигация
  • НАВИГАЦИИ PRESTIGIO GEOVISION
  • Навигация двоен дин с Android 6.0
  • Навигация двоен дин за Mercedes
ВАШИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА GPS НАВИГАЦИЯ. НАВИГАЦИЯ ЗА КОЛА, НАВИГАЦИЯ ЗА КАМИОН, МУЛТИМЕДИЯ ДВОЕН ДИН И ЕДИНИЧЕН ДИН ЗА ВСИЧКИ МАРКИ АВТОМОБИЛИ, ПРЕДЛАГАМЕ ПРОДУКТИТЕ НА ИЗПЛАЩАНЕ. ДОВЕРЕТЕ СЕ НА КАЧЕСТВЕНИТЕ НАВИГАЦИИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ.

Мултимедия навигация двоен дин за BMW


Навигация за BMW - Ако сте собственик на марката, който иска да добави допълнителна функционалност в автомобила си, навигация, монитор за включване на видеорегистратор или камера за задно виждане, dvd плеър, вход за USB и много други, то тези устройства са точно за Вас. Независимо дали притежавате BMW 3-та серия(E46 или E90), BMW 5-та серия E39 ili X5 E53, Вие можете да изберете точната навигация за вашия модел. Мултимедиите са може би най-атрактивното устройство за всеки автомобил, възможността за пускане на мултимедийни файлове, браузване в интернет и социалните мрежи на голям HD touch screen дисплей на мястото на вградената навигация добавят допълнителна функционалност в мултимедийната система на автомобила. Ние предлагаме различни, специализирани модели за всички марки автомобили, като това гарантира, че мултимедията ще функционира безупречно. Става ли тази навигация за BMW за моята кола? Ако не сте сигурни, кой точно модел искате да изберете, моля свържете се с наш сътрудник, ние ще се радваме да помогнем! Поддържа ли тази навигация управление от волана? За да сте сигурни, че избраната от Вас мултимедия поддържа дадена функция, моля проверете детайлното описание на конкретния продукт. Ако закупя навигация за BMW, колко ще ми струва доставката. Работим с повечето куриери, като ползваме и цени на доставка отстъпка. Цената се определя съответно от размера, тежестта и от населеното място.

Мултимедия с Андроид Мултимедиите са мултифункционални двойни динове с множество функции: DVD плеър, GPS навигация, Google Play магазин, WiFi и много други функции. Предлага се и двоен дин навигации, който са специализирани за конкретната марка, модел и година на производство. Специализираните мултимедийни навигации не изискват поправки по таблото на автомобила, те пасват напълно на оригиналната електроника. Google Play Магазина дава множество функции и превръща мултимедията в смарт устройство с идентични функции като на Android устройствата. Специализираните мултимедии поддържат управление от волана, благодарение на което управлението на мултимедията по врене на шофиране е изключително функционално. Благодарение на мултимедийните навигации може да се насладите на пътуването.

Мултимедия с WinCe Мултимедиите с операционна система Windows, могат да бъдат както единичен дин, така и двоен дин. Ениничният дин е с размерите на стандартно радио за автомобил. Навигациите двойният дин са с размери 100мм*178мм и в повечето случаи е нужна допълнителен преден панел, за да стане напълно на таблото. Вградените навигациите за автомобил могат да бъдат и специализирани - спрямо марката, модела и годината на производство. Специализираните двойни динове не изискват промяна по таблото на автомобила и не се различават от електрониката в колата. Windows мултимедиите са изключително издръжливи. Поддържат 3G интернет при поставянето на 3G донгъл със SIM карта с интернет. Може да сърфирате свободно в интернет. Може да се насладите на пътуването благодарение на функцията за управление от волана на специализираните навигации. За повече навигации натиснете тук.


 
  
таблети цени

Доставка

Доставката на всички артикули се извършва с куриерски фирми Econt и Speedy
GPS за камьон

Плащания

Плащането се извършва чрез НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

таблети леос

Отстъпки

За покупки на едро отстъпките се определят индивидуално.

магазин GPS

Контакти с нас

0876  82 32 32
0897 82 32 32
E-mail - office@gps-navigacia.eu